Lid worden


Wat U er allemaal voor terug krijgt:

  1. De vereniging betaalt uw jaarlijkse contributie aan de Nederlandse Wandelbond KWBN. Als  lid van deze bond ontvangt u jaarlijks uw voordeelpas.
  2. Eenmaal per maand (12x per jaar) worden de leden vanaf diverse opstapplaatsen door touringcarbedrijf Ghielen  naar een georganiseerde wandeltocht gebracht (meestal  in Nederlands of Belgisch Limburg)
  3. U mag zelf kiezen welke afstand U wil gaan lopen,tussen 5 en 20 km.
  4. De vereniging regelt en betaalt Uw inschrijving
  5. U ontvangt van ons een wandelboekje waarin u alle gegevens en bijzonderheden van een wandeling kunt noteren. Op elke tocht kunt u het boekje laten afstempelen als bewijs van bezoek. Ook krijgt u nog een sticker van de organiserende vereniging als aandenken.
  6. Eenmaal per jaar wordt u uitgenodigd voor de Wandellust wandeling. We wandelen dan een(gedeelte) van een door ons georganiseerde wandeling door het Leudal (U bezoekt plaatsen waarvan u het bestaan niet kende) Ook hier bepaalt u zelf uw afstand (5, 10 of 15 km). U wordt getrakteerd op koffie(thee) met vlaai .
  7. Eenmaal per jaar houden wij (na de jaarvergadering) een gratis kienavond met vele mooie prijzen. Op deze avond wordt u getracteerd op koffie met vlaai.
  8. U krijgt van ons(zo lang u lid van de vereniging bent) een jack of vest met een T-shirt .Beiden zijn voorzien van de naam van onze club.
  9. In 2016 vierden we ons 50-jarig bestaansfeest. Op 17 en 18 september organiseerden wij een jubileumtocht door het Leudal en op 2 oktober 2016 was het feest voor alle leden van W.S.V.Wandellust Leudal.

 

Wat verwacht  wsv Wandellust van haar leden?

De helpende hand van de leden bij de activiteiten die we samen organiseren.

 

Inschrijfformulier-voor-een-lidmaatschap-van-WSV1

Website door Ard Raemakers | Marketing, Social Media & Internet